BodySculptor

Bodysculptor vücutta bulunan deri altı yağlarla birlikte, organların çevresini saran ve sağlık açısından risk oluşturan karın içi yağları da azaltan, aynı zamanda cildi de sıkılaştıran bir yöntem. Yarattığı biyomanyetik alanla kasları uyarıp harekete geçirerek doğal bir yolla yağ hücrelerinin yıkımını sağlıyor.

Bodysculptor aslında bir zayıflatma aleti veya bölgesel incelme aleti değildir. Tüm silüeti yeniden şekillendiren bir sistemdir. Tedaviyi tüm vücuda aynı seansta uyguluyoruz. Konforlu ve ağrısızdır. Seans karın, bel bölgesi, bacaklar, kollar ve boyun bölgesini kapsıyor, fakat isteğe göre ihtiyaç duyulmayan bölgeleri seanstan çıkartabiliyoruz. Özellikle alt bacaklarda kalınlaşmanın olduğu hastalar ile ağrılı yağlanma sendromu olarak da bilinen lipödem hastaları için de ameliyatsız bir tedavi seçeneği olarak ön plana çıkmaktadır.

BodySculptor nasıl uygulanıyor?

BodySculptor’a haftada 3 gün, toplam 12 seans devam ediliyor. Seans sonrası 4 saat kadar karbonhidrat içeren gıdalardan uzak durulmasını ve bol su içilmesini tavsiye ediyoruz.

Yorum Yaz

İsim
E-posta
Yorum

Translate »
Canlı Destek
WhatsApp
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabiliriz?